Det är med tråkiga nyheter vi meddelar att Munkeröd Finsnickeri AB är nedlagt. Vi vill tacka alla våra kunder och samarbetspartner som vi arbetat med under alla år.

Kök

Med rötterna i Stenungsund

Välkommen till vår köksutställning i Stenungsund! Där finner du dels våra egna skräddarbyggda kvalitetskök Munkeröd Kök samt designkök från Rotpunkt. Kontakta oss gärna för ett kostnadsfritt hembesök om du funderar på nytt kök, så kommer vi hem till dig och tar fram ett relevant måttanpassat förslag utifrån dina idéer!

Öppettider


Måndag-Fredag 07–16

Övriga tider enligt överenskommelse

Se karta »

Munkeröd Kök Stenungsund

Munkeröd Kök

Munkeröd kök är vårt egentillverkade kvalitetskök. Vi på Munkeröd finsnickeri ritar och bygger hela ditt måttbeställda kök såväl som endast dina köksluckor. Du bestämmer och erbjuds möjlighet att själv designa och skapa ditt drömkök! Genom oändliga valmöjligheter gällande trämaterial, mått, beslag och färger skapas ditt drömkök, där vår lokala produktion i vår snickeriverkstad i Stenungsund möjliggör att du kan vara högst delaktig i processen. Vi använder endast gedigna kvalitetsmaterial och våra dämpade lådor är unika på så sätt att vi använder samma solida material i lådorna som i stommen, vilket medför ökad hållbarhet och längre livslängd.

Ring oss på 0303-828 80 så sätter vi oss ner tillsammans och tar fram något som passar dina idéer.

Rotpunkt Kök Ekträ

Rotpunkt kök

Kök i världsklass med den rätta atmosfären! Vi på Munkeröd finsnickeri är stolt återförsäljare för Rotpunkt kök. Rotpunkt kök kännetecknas av sin höga kvalitet och finns i både moderna och klassiska utföranden.

Se hela deras sortiment på Rotpunkt.dk »

Exklusiva träslag med miljö i fokus


Vi arbetar med miljöcertifierade trämaterial av högsta kvalitet såsom exempelvis amerikansk ask, amerikansk vitek, amerikansk och europeisk valnöt, finländsk björk och svensk fura.

Munkeröd Finsnickeri AB

Munkerödsvägen 12 A
444 32 Stenungsund

Se karta »

Telefon 0303-828 80
E-post info@munkerod.se

Öppettider
Mån-Fre 07–16

Övriga tider enligt
överenskommelse


rotpunkt tmf logo munkerodsnickeriet i Stenungsund, SE på Houzz
  1. Invalid Input
  2. Invalid Input
  3. Vänligen kontrollera din e-post
  4. Invalid Input