Det är med tråkiga nyheter vi meddelar att Munkeröd Finsnickeri AB är nedlagt. Vi vill tacka alla våra kunder och samarbetspartner som vi arbetat med under alla år.

Munkeröd Finsnickeri AB

Kök och möbler med rötter i Stenungsund


Vi hjälper dig att skapa din unika kvalitetsinredning! Vare sig du önskar dig ett nytt skräddarbyggt kök eller en måttbeställd garderob så löser vi det i vår snickeriverkstad i Stenungsund. Vi kommer gärna hem till dig för att ta relevanta mått och diskutera idéer innan vi tar fram ett förslag. Vi erbjuder oändliga valmöjligheter gällande materialval, färger, beslag och mönster samt är med från idé & framtagande av ritning till finsnickeri & lackering. Vi är dessutom stolt återförsäljare av kök från Rotpunkt.


Historia

Christer Flodin började arbeta som snickare i unga år. Efter att ha arrangerat åtskilliga snickerikurser hemma i garaget i Borås och med inspiration från båtbyggeribranschen så startade han företaget 1995.

Den 1 januari 2015 köpte Tommy Olofsson upp företaget och idag har vi på Munkeröd Finsnickeri ett flertal anställda som alla specialiserat sig på att erbjuda kundanpassat, närproducerat finsnickeri av högsta kvalitét. Genom att bevara och vidareutveckla den fina snickeritraditionen som vi har i Sverige, erbjuds måttbeställda unika produkter i miljömärkta, högkvalitativa trämaterial. Lokal produktion i vår snickarverkstad i Stenungsund möjliggör en nära relation med dig som kund genom hela processen. Ett hållbart vackert hantverk som skapar din unika inredning.


Stenungsunds Trä och Bygg AB byter namn

Eftersom vi vill belysa att vi arbetar med tillverkning av skräddarsydd inredning samt stärka vårt varumärke som finsnickeri, så har vi beslutat oss för att byta företagsnamn. Fr.o.m. 10 juni 2015 så heter vi MUNKERÖD FINSNICKERI AB istället för STENUNGSUNDS TRÄ & BYGG AB. Dessutom är logotypen ny sedan en tid tillbaka. Organisationsnumret är oförändrat (556548-6361). 

Exklusiva träslag med miljö i fokus


Vi arbetar med miljöcertifierade trämaterial av högsta kvalitet såsom exempelvis amerikansk ask, amerikansk vitek, amerikansk och europeisk valnöt, finländsk björk och svensk fura.

Munkeröd Finsnickeri AB

Munkerödsvägen 12 A
444 32 Stenungsund

Se karta »

Telefon 0303-828 80
E-post info@munkerod.se

Öppettider
Mån-Fre 07–16

Övriga tider enligt
överenskommelse


rotpunkt tmf logo munkerodsnickeriet i Stenungsund, SE på Houzz
  1. Invalid Input
  2. Invalid Input
  3. Vänligen kontrollera din e-post
  4. Invalid Input